Wilt u weten hoe u uw woning moet aanpakken om uw huis comfortabeler en energiezuiniger te maken? Naast de warmtecamera wandeling met een groep, bieden we u ook een individuele thermoscan van uw woning aan.

Via infraroodbeelden kunt u zien waar de meeste energie het huis verlaat. En komt u er dus achter wat u kunt doen om dit te voorkomen. Een ervaren coach maakt een scan van uw woning. Van de bevindingen ontvangt u een korte rapportage inclusief beelden.

Interesse? Bel om een afspraak te maken met het Energieloket. Wij bepalen samen een geschikt tijdstip voor de scan en regelen een coach. De kosten voor dit onderzoek bedragen €76,00 inclusief BTW. U betaalt dit bedrag op het moment dat u de afspraak bevestigt. De duur van de scan bedraagt ongeveer 45 minuten.

De scans kunnen het beste uitgevoerd worden in de periode december – maart, bij een nachttemperatuur van maximaal 4 graden. Bij voorkeur wordt de scan in de ochtend uitgevoerd en is het huis goed opgewarmd. Indien op het geplande moment van de scan de omstandigheden niet geschikt zijn, wordt een nieuwe afspraak gemaakt.

Als u de warmtescan laat uitvoeren tijdens een warmtecamera wandeling (met een groep van minimaal 5 bewoners), dan zijn aan de scan geen kosten verbonden. Voor meer informatie over de warmtecamera wandeling: https://www.elmg.nl/gereedschapskist/warmtecamera-wandeling