Het Energy Café is het inspirerende ontmoetingsmoment van het netwerk Energie made in Arnhem dat om de twee maanden wordt georganiseerd op de derde donderdag van de maand.

In de andere maand vindt het Klimaatcafé plaats, dat over klimaatbestendig maken van de stad gaat, georganiseerd door Arnhem Klimaatbestendig. De Energy Cafés worden geprogrammeerd door de partners uit het netwerk en Showroom Arnhem is een vast terugkerende locatie.

De cafés kunnen daarnaast ook op een andere locatie plaatsvinden, zoals in november 2019 bij Liander in Duiven. Vaste moderator van het Energy Café is Edwin Verdurmen. Als u een café (deels) wilt organiseren (bijvoorbeeld bij u op locatie) of u heeft een vraag of een oproep aan het netwerk, dan kunt u daarover contact opnemen met Ilka Baranyó: energycafe@arnhem.nl

Het Energy Café op 16 april gaat niet door (als voorzorg) in verband met de omstandigheden rondom het Coronavirus. Het eerstkomende Energy Café is gepland op donderdag 18 juni. Als de omstandigheden erom vragen dat we ook deze bijeenkomst moeten verschuiven, dan laten we dat van tevoren weten op deze pagina.

Kijk hier voor meer informatie.