Het Energy Café is het inspirerende ontmoetingsmoment dat tweemaandelijks wordt georganiseerd op de derde donderdag van de maand.

Tijdens het aankomende Energy Café op 19 september gaan we in debat over 3 actuele onderwerpen op het gebied van energietransitie: biomassa, waterstof en bottom-up versus top-down.

Deze onderwerpen komen veelvuldig in het nieuws waarbij voor- en tegenstanders afzonderlijk argumenteren. Tijdens het Transitiedebat brengen per thema 2 deskundigen een stelling naar voren. Deze stellingen staan haaks op elkaar en aan de hand hiervan gaan we met de deskundigen en de zaal het debat aan. 

Wolter Elbersen (Wageningen Universiteit) en Peter van der Meer (Hogeschool Van Hall Larenstein) geven hun mening over biomassa. Roel van de Pas (Nedstack) en Frank Cools (Instituut Fysieke Veiligheid) debatteren over waterstof. Christiaan Holland (Innovatiefabriek) en Niels Götz (5plus1) poneren hun stelling over top down opleggen van maatregelen versus bottom up inzetten op draagvlak en gedragsverandering.

Het publiek wordt actief bij het debat betrokken, dus bereid je voor op een dynamische namiddag! Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en neem vooral een introducé mee die geïnteresseerd is.

Het inhoudelijk programma start om 16.30 uur en de deuren zijn open vanaf 16.00 uur. De netwerkborrel start rond 17.30 uur. 

De locatie is Showroom Arnhem, Langstraat 20. Parkeren kan in parkeergarage Rozet, Langstraat 10. Showroom Arnhem ligt op tien minuten wandelen vanaf Arnhem Centraal.