Tijdens de Energy Cafés zijn afgelopen jaren veel Arnhemmers op het podium geweest, die stappen zetten op het vlak van energie besparen, zonnepanelen leggen, warmtepompen aanbrengen, schoon vervoer en andere verduurzamingsmaatregelen. Maar hoe krijgen we de grote groep inwoners en ondernemers mee om meters te gaan maken? Hierover gaan we het hebben tijdens dit Energy Café!

Programma

Om 16.30 uur start het inhoudelijk programma, de deuren zijn open vanaf 16.00 uur.

  • Niels Götz van 5plus1 neemt ons mee in de werking van onze hersenen en over de mechanismen die ons ervan weerhouden te doen wat we ‘deep down’ best wel willen.
  • Laura Witlox van Slim opgewekt! vertelt  over gedragsverandering en nudging.
  • Rick Tegelaar (atelier Rick Tegelaar) en Arno Geesink (KRAFT Architecten) vertellen over In4nite, een collectief waar ideeën en creativiteit van ontwerpers gecombineerd worden met de technische expertise van het op het IPKW gevestigde bedrijf Low & Bonar. Het resultaat was een groot succes tijdens de Dutch Design Week in 2017 en 2018!
  • Jeen Akkerman van JEEN vertelt over de bewustwordingscampagne Arnhem AAN.

Tot slot volgen nog een aantal pitches. De netwerkborrel start rond 17.30 uur. Je bent van harte uitgenodigd en neem gerust een introducé mee die geïnteresseerd is.

  • Locatie: ‘Parkrestaurant De Waard’ op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Westervoortsedijk 73 in Arnhem.  IPKW is goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Het parkeerterrein is voor de parkingang. Vanaf het parkeerterrein is het 5 minuten lopen naar het ‘Parkrestaurant De Waard’.
  • Aanmelden: In verband met de registratie graag aanmelden voor het energy café bij maud.wolf@arnhem.nl.