Het Energy Café is het inspirerende ontmoetingsmoment van het netwerk dat maandelijks in Arnhem wordt georganiseerd op de derde donderdag van de maand. Het Energy Café op 29 november gaat over duurzaam vervoer.

We willen naar emissieloos vervoer. Welke oplossingen zijn er? Wat zijn de actuele ontwikkelingen en zijn er aantrekkelijke alternatieven voor de auto? Interessante vraagstukken waar we het over gaan hebben tijdens dit Energy Café!

Programma

Om 16.30 uur start het inhoudelijk programma, de deuren zijn open vanaf 16.00 uur.

  • Iwan van Bochove (operational manager Mobility Innovation Center - HAN) komt vertellen over het project E-bus 2020: een Euregionaal project rondom de trolley-bussen.
  • Oskar Voorsmit van Pitpoint neemt ons mee in de ontwikkelingen rondom waterstof, waaronder de opening van een permanent waterstof-tankstation.
  • Toin Peters (project manager Automotive Research - HAN) presenteert een nieuw mobiliteitsconcept tussen de auto en de fiets.

Tot slot volgen nog een aantal pitches. De netwerkborrel start rond 17.30 uur. Je bent van harte uitgenodigd en neem gerust een introducé mee die geïnteresseerd is.

  • Locatie: Showroom Arnhem, Langstraat 20. Showroom Arnhem ligt op 10 minuten wandelen vanaf Arnhem Centraal.
  • Parkeren: parkeergarage Rozet, Langstraat 10.