De Groene Loper gaat uit in Arnhem!

Datum: zondag 7 juli 2019
Tijdstip: 16:30 – 18:30 uur
Locatie: Spiegeltent op het Ruimtekoers Festival
Adres:   Paardebloemstraat 8-20, Arnhem

De familie Artuç uit de wijk Malburgen te Arnhem kreeg in de TV serie Green make Over op SBS6 een complete groene make over van hun huis en tuin. Op 7 juli wordt nog een keer deze bijzondere aflevering gekeken op het grote doek. Met veel extra beeldmateriaal en de ervaringsvlogs van de familie!

We praten door met de experts en houden de grote Green Make Over quiz waarbij er zijn leuke besparingsprijzen te winnen zijn. Op de Green Make Over Markt kan je vervolgens groene inspiratie opdoen en profiteren van allerlei mooie aanbiedingen rondom energie- en waterbesparende tools. Eneco, TONZON, het Energieloket Midden Gelderland, LIJN 2030, ARNHEM AAN en anderen zullen aanwezig zijn.

Kom en geef je op!

De toegang is gratis maar aanmelden is wel nodig op www.greenmakeover.nl want in de gave Spiegeltent is maar plaats voor 200 mensen.

Aanmelden kan via https://greenmakeover.nl/evenement/ruimtekoers-festival  Een hapje eten van te voren op het festival kan je lekker doen bij restaurant: A Place To Eat. Een echte aanrader!

Heel graag tot 7 juli op het Ruimtekoers festival! Het belooft een bijzonder feestje te worden.