Kennisatelier ‘Verduurzaming Erfgoed in Wijk van de Toekomst’

Graag nodigen we je uit voor het kennisatelier Wijk van de Toekomst op 3 februari 2020 van 13.30 tot 17.00 uur (inloop 13.15 uur). Het thema is ‘Verduurzaming Erfgoed in Wijk van de Toekomst’.

Hoe gaan we in Wijken van de Toekomst ons monumentaal erfgoed, beschermde stads- en dorpsgezichten verduurzamen en voorbereiden op een toekomst zonder aardgas? Met behoud van historische waarden? Voor veel wijkinitiatieven en eigenaren is dit een lastig zoekproces. Gelukkig is er ook veel ervaring, waardoor we van elkaar kunnen leren.

Op 3 februari delen eigenaren van historisch erfgoed, experts, overheden en andere belanghebbende partijen hun kennis en ervaring met de kaders waarbinnen verduurzaming mogelijk is, de knelpunten die ze tegenkomen en oplossingen. In de bijlage vind je meer informatie.

Datum:      maandagmiddag 3 februari 2020
Tijd:           13.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.15 uur,  aansluitend drankje om na te praten)
Locatie:      Dazo, Spijkerstraat 125, Arnhem

Voor wie

Wijkteams, eigenaren van erfgoedwoningen, renovatie-experts, beleidsmedewerkers van gemeenten, energieloketten en iedereen die belangstelling heeft voor verduurzaming van erfgoed (voor zover er plaatsen beschikbaar zijn).

Aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich hier aanmelden.

Icon pdf big

GEA-Kennisatelier erfgoed, programma 3feb2020.pdf