De werkplek van de Rijn en IJssel Energie, het Energieloket Midden Gelderland (ELMG) en Arnhem AAN zijn vanaf heden gebundeld in een fysiek loket waar mensen zich kunnen laten inspireren op het gebied van energie en warmte. Onze nieuwe locatie - Halte 2030 - is een broedplaats vol energie, aan de Oude Kraan 72 in Arnhem op 3 minuten loopafstand van het station en centrum.

Bij Halte 2030 werken medewerkers van het energieloket, worden LAB’s gehouden, kan je voor een initiatief warmtecamera’s lenen, coaches vinden, informatie ophalen of je duurzame project ‘opladen’ met kennis over energiebesparing en opwekken. Energiepioniers kunnen gratis gebruik maken van deze ruimte voor het organiseren van bijeenkomsten.

De locatie beschikt tevens over extra vergaderruimten (die gehuurd kunnen worden), waar onder andere de AANjagers, energiecoaches en Team aardgasvrije wijken gebruik van maken. Ook kom je hier medewerkers van de gemeente tegen, die hier op het gebied van duurzaamheid aan de slag gaan.

Hoe dit precies in zijn werk gaat en waar we allemaal op broeden vertellen we je graag. Dit doen we tijdens de opening, het programma voor de opening kun je hier downloaden.

Wij verwelkomen je graag op 21 november vanaf 15:30 uur aan de Oude Kraan 72 in Arnhem, voor de opening van Halte 2030.

Programma:
15:30 Ontvangst in Halte 2030 - Xeni Frencken
16:00 Welkom & Opening locatie - wethouder Cathelijne Bouwkamp
16:10 Presentatie Halte 2030 - Jan de Wit
16:20 Presentatie Energieloket - Mark Elbers
16.30 Presentatie Arnhem AAN - Marc van der Burght
16:45 Woord van dank - Xeni Frencken
16:50 Netwerkborrel met hapje en drankje

Vergeet niet je aan te melden via onderstaande link!

Ik wil mij aanmelden