Uitnodiging pop-up expo Rozendaal duurzaam
 
Wat kun je als inwoner doen om je huis te verduurzamen? In Rozendaal is de lokale werkgroep Duurzaamheid in samenwerking met de gemeente Rozendaal aan de slag gegaan om hiervoor een passend antwoord te vinden. Het resultaat is een informatieve expositie in de Torckschool in Rozendaal.  

De tijdelijke tentoonstelling geeft antwoorden op vragen als: - wat is een slimme aanpak bij de verduurzaming van mijn huis? - welke bouwkundige en installatietechnische maatregelen komen daarbij om de hoek kijken?  - welke subsidiemogelijkheden zijn er? Maar ook: - hoe kan ik als bewoner inspelen op de klimaatverandering?   - Hoe is de biodiversiteit in mijn tuin is te vergroten? Kortom, een informatieve expo met actuele onderwerpen!

Deze expositie is in korte tijd tot stand gebracht. De start van de expo willen we graag markeren. Daarom nodigen wij je hierbij uit voor een feestelijke opening op 31 januari om 10 uur in de Torckschool aan de Rosendaalselaan in Rozendaal (het markante, voormalige schoolgebouwtje in het beekdal). De opening wordt verricht door de Rozendaalse burgemeester Ester Weststeijn.

We zien je komst graag tegemoet.

Met vriendelijke groet
Mede namens de werkgroep duurzaamheid

Anton Logemann Wethouder energietransitie