Op donderdag 9 mei tussen 16:30 en 19 uur organiseert de gemeente Arnhem  een inloop werksessie 'Storymaps Energie in de Arnhemse Wijken' waar we actieve Arnhemmers graag voor uit willen nodigen. U bent misschien wel één van de mensen die zich al een tijd actief inzet voor het verduurzamen van uw eigen wijk. Daardoor is uw kennis en ervaring voor ons van onschatbare waarde om deze storymaps te vullen.

Wat is een storymap?

Een storymap is een online middel dat door middel van kaarten, beelden en tekst een verhaal vertelt. In dit geval maken we storymaps die het verhaal van de mogelijkheden van de energietransitie in de Arnhemse wijken vertelt. We maken de storymaps dus ook nadrukkelijk voor u. We stellen het daarom dan ook zeer op prijs als u op 9 mei met ons mee wilt denken. We vertellen u dan meer over storymaps en willen in enkele werkgroepen met elkaar een opzet maken van kaarten, afbeeldingen en teksten op wijkniveau.

Praktische details

De avond start om 16:30 uur in Halte 2030 (Oude Kraan 72) en eindigt om 19:00 uur. Wij zorgen voor soep met broodjes. U kunt tussen 16:30 en 19:00 uur inlopen op een moment dat u uitkomt. U kunt uw aanwezigheid, in verband met de catering, aan mij doorgeven aan Mark van der Burght voor 7 mei 2019. Ook voor eventuele vragen kunt u met mij contact opnemen.

Vriendelijke groet,

Marc van der BurghtGemeente Arnhem - Team Wijkgerichte Energietransitie, Team Arnhem AANmarc.van.der.burght@arnhem.nl.

 

Arnhem AANInterreg North-West Europe, Climate Active Neigbourhoods