De laatste jaren groeien initiatieven van buurtbewoners om gezamenlijk hun wijk mooier, leefbaarder, socialer en/of duurzamer te maken. Bijvoorbeeld het gezamenlijk inkopen van isolerende maatregelen en zonnepanelen is goedkoper en werkt aanstekelijk op de buurt.

Over de gemeente Arnhem

De gemeente Arnhem wil deze initiatieven ondersteunen, zichtbaar maken en met elkaar verbinden.

Bekijk de inspirerende voorbeelden van Arnhemse initiatieven op Arnhem AAN. Wilt u meedoen of heeft u een idee? Neem dan contact op met deze initiatieven.

Arnhem AAN

Arnhem AAN laat zien welke goede voorbeelden er in Arnhem zijn op het gebied van energie besparen èn duurzaam energie opwekken. Scholen, instellingen, gezinnen, buurtverenigingen, velen dragen hun steentje bij aan de verduurzaming van de omgeving. Hoogstwaarschijnlijk is er ook in jouw buurt iets gaande.

Zoek je inspirerende voorbeelden of initiatieven in Arhem? Kijk dan op www.arnhemaan.nl

Arnhem AAN

Winst uit je woning

De gemeente streeft naar een lager energiegebruik. Het isoleren van de woning of het plaatsen van zonnepanelen betekent een flinke besparing op uw energierekening én verbetert het wooncomfort. Het Energieloket organiseert daarom voor woningeigenaren in de gemeente Renkum, Arnhem, Rheden en Rozendaal een gezamenlijke inkoopactie met Winst uit je woning.

Schrijf je geheel vrijblijvend in en ontvang een onafhankelijk advies op www.ELMG.nl/winstuitjewoning.

 

bespaar op energierekening en verbeter comfort

Woonwensenscan

Wil je een persoonlijk advies over de mogelijkheden om jouw woning comfortabeler, veiliger of gezonder te maken? Of ga je duurzaam verbouwen, maar dan liefst wel zo efficiënt mogelijk? Kies dan voor de Woonwensenscan!

Woonwensenscan