Over de gemeente Arnhem

De laatste jaren groeien initiatieven van buurtbewoners om gezamenlijk hun wijk mooier, leefbaarder, socialer en/of duurzamer te maken. Bijvoorbeeld het gezamenlijk inkopen van isolerende maatregelen en zonnepanelen is goedkoper en werkt aanstekelijk op de buurt. De gemeente Arnhem wil deze initiatieven ondersteunen, zichtbaar maken en met elkaar verbinden.

Bekijk hieronder de inspirerende voorbeelden van Arnhemse initiatieven. Wilt u meedoen of heeft u een idee? Neem dan contact op met deze initiatieven.

Arnhem AAN

Arnhem AAN laat zien welke goede voorbeelden er in Arnhem zijn op het gebied van energie besparen èn duurzaam energie opwekken. Scholen, instellingen, gezinnen, buurtverenigingen, velen dragen hun steentje bij aan de verduurzaming van de omgeving. Hoogstwaarschijnlijk is er ook in uw buurt iets gaande.

Zoekt u inspirerende voorbeelden of initiatieven in Arhem? Kijk dan op www.arnhemaan.nl

Arnhem AAN

Woonwensenscan

Wilt u een persoonlijk advies over de mogelijkheden om uw woning comfortabeler, veiliger of gezonder te maken? Of gaat u duurzaam verbouwen, maar dan liefst wel zo efficiënt mogelijk? Kies dan voor de Woonwensenscan!

Woonwensenscan