Actie wordt verlengd tot 15 maart!

In Arnhem hebben al meer dan 1100 mensen meegedaan met de collectieve inkoopactie voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen. Deze actie van de gemeente Arnhem, het Energieloket Midden-Gelderland (ELMG) en de organisatie Winst uit je Woning draagt bij aan besparing van energie, opwekking van duurzame energie en scheelt in de portemonnee. Veel mensen kunnen ook gebruik maken van een maatwerkadvies. Het maatwerkadvies stelt je in staat om slim toe te werken naar een energiezuinige, of zelfs compleet aardgasvrije woning en je energierekening sterk te verlagen. Het aanbod voor een maatwerkadvies blijft ook beschikbaar tegen de sterk verlaagde prijs van € 99,--.

Wist je dat de terugverdientijd van spouwmuurisolatie ongeveer 4 jaar is? Dat door vloerisolatie of HR++ glas het wooncomfort in je woning sterk toeneemt? En wil je ook profiteren van teruggave van de BTW op nieuwe zonnepanelen? Doe dan mee!

Het maatwerkadvies geeft bewoners extra inzicht in de mogelijkheden om hun woning slim en energiezuinig te verduurzamen. En vooral belangrijk: ze kunnen direct aan de slag door isolatiemaatregelen en/of zonnepanelen via de collectieve actie in te kopen! Het advies laat zien hoe je energierekening in vijf heldere stappen omlaag kan. Het zet de maatregelen, kosten, besparingen, subsidies en financieringsmogelijkheden van alle stappen op een rij. Of jij met jouw woning in aanmerking komt voor deze lage prijs, kun je checken op www.winstuitjewoning.nl door het invullen van je postcode en huisnummer. Staat jouw huis er niet bij? Vraag dan een offerte aan.

Inschrijven voor de collectieve inkoopactie kan op www.winstuitjewoning.nl. Tips over energiebesparing of andere mogelijkheden om je huis te verduurzamen vind je op www.elmg.nl.

Meer informatie

Informatie over de inkoopactie en het maatwerkadvies is te vinden op www.elmg.nl/winstuitjewoning of via de telefonische helpdesk van het Energieloket: 085 – 401 1762