In Nederland hebben zo’n 750.000 huishoudens problemen om de energierekening te kunnen betalen. De Energiebank helpt huishoudens, met een inkomen van maximaal 120% van de bijstandsnorm, om energie te besparen en zo de energierekening te verlagen. Ook in Arnhem, Rheden, Renkum, Rozendaal, Overbetuwe en een groot deel van de Liemers is de Energiebank actief.

Om een energiebesparing te realiseren geeft een energiecoach tips voor gedragsverandering en fysieke maatregelen. Daarnaast bieden zij producten aan die direct het energieverbruik omlaag kunnen brengen. Zo wordt er voor elk huishouden een specifiek pakket samengesteld met hierin energiebesparende producten. Voorbeelden van deze producten zijn radiatorfolie, LED-lampen en tochtstrips. De schatting is dat de gemiddelde besparing na de bezoeken van de energiecoach zo’n € 200,- per jaar is.

Ken of ben je iemand die hulp van de Energiebank zou kunnen gebruiken? Meld je dan hier aan. Draag je de Energiebank een warm hart toe en wil je hen steunen met je tijd, geld of middelen? Help dan direct!

Meer informatie & contact:
www.energiebanknederland.nl
info@energiebanknederland.nl