Vanaf 2019 heeft de initiatiefgroep “Elektrische Deelauto’s Angerenstein” hard gewerkt: enquête, informatiemarkt en twee voorlichtingsbijeenkomsten. Er bleek veel interesse.

Als er voldoende deelnemers zijn, komen de elektrische deelauto’s auto’s in 2020!

De auto’s zijn er in eerste instantie voor de bewoners van de wijken Angerenstein en Nieuw Monnikenhuizen. Geïnteresseerden uit omliggende wijken kunnen ook deelnemen. De auto’s komen op één of twee centrale, vaste plekken.

We kozen voor We Drive Solar. Dit bedrijf biedt een volledig ontzorgd en flexibel pakket met contracten met een korte looptijd en een variabel aantal kilometers. De laadpalen van We Drive Solar worden 100% gedekt door zon- en windkracht.

Om te beginnen mikken we op minimaal twintig gebruikers en vier deelauto’s, zo mogelijk verschillende types. Zodra er nieuwe abonnementhouders bijkomen, plaatst We Drive Solar nieuwe auto’s bij.

Heb je belangstelling? Kijk op de achterkant van deze flyer of op www.wedrivesolar.nl. Voor specifieke vragen over het aanbod kun je direct bij hen terecht.

En wil je meedoen, ga dan naar https://www.wedrivesolar.nl/arnhem.html en geef je op met het abonnement van jouw keuze,  dat uiteraard pas ingaat als de auto’s er echt staan.

Als je nog vragen hebt, bel gerust met één van de leden van de initiatiefgroep, of stuur een mail naar: e.deelauto.angerenstein@gmail.com