Vorige week is in Rheden een grootschalige inkoopactie voor zonnepanelen, vloer- en spouwmuurisolatie van start gegaan. Ook inwoners van Rozendaal kunnen aan deze inkoopactie meedoen. Voor woningeigenaren met een huis gebouwd voor 1976 kunnen isolatie en zonnepanelen een aantrekkelijke optie zijn. Voor eigenaren met een woning van na dit bouwjaar zullen vooral zonnepanelen interessant zijn. Op dinsdag 29 januari is er een informatieavond in Velp (Larenstein), waar geïnteresseerden uit Rozendaal ook van harte welkom zijn.

Gemeente Rozendaal streeft naar een lager energieverbruik en informeert je daarom graag over deze actie. Door de grootte van de projecten (in dit geval door samenwerking met Rheden) en de efficiënte aanpak, is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Hierdoor kun je de zonne- en isolatie-investeringen nog sneller terugverdienen en genieten van een warmer en comfortabeler huis. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven op www.elmg.nl/winstuitjewoning. Deze actie wordt georganiseerd door het Energieloket ELMG in samenwerking met Winst uit je woning.

Warme voeten

Woningen gebouwd voor 1976 zijn vaak niet of slecht geïsoleerd en verbruiken hierdoor onnodig veel energie. Spouwmuurisolatie levert veel op, en kost relatief weinig. Met vloerisolatie bespaar je energie én wordt het huis een stuk comfortabeler. De vloer is warmer, waardoor je minder last van tocht en koude voeten hebt.

Gunstige terugverdientijden

Het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen loont voor alle particuliere huiseigenaren. Dankzij voortschrijdende techniek en de dalende aanschafprijs van zonnepanelen is de terugverdientijd de laatste jaren sterk gedaald. Bovendien kan iedereen de btw over de aanschaf van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst, dit levert je 21% extra voordeel op.

Bezoek de informatieavond op 29 januari 2019

Alle woningeigenaren in Rozendaal zijn ook welkom op de informatieavond in Velp (Larensteinselaan 26a) op dinsdag 29 januari. De avond start inhoudelijk om 19.30 uur, met inloop en koffie/thee vanaf 19.00 uur. Van 19:30 tot 20:15 informeren wij de aanwezigen over collectieve inkoop van isolatie. Als je alleen interesse hebt in informatie over zonnepanelen, kun je ook om 20:15 uur aanschuiven.

Informatie en inschrijven

Voor meer informatie of inschrijving kijk op  www.elmg.nl/winstuitjewoning.