Beschikbaarheid: vanaf oktober 2020, op oproepbasis 0-12 uur per week,  op basis van arbeidscontract of als ZZP-er.
Vergoeding: conform contract of €125,= excl. BTW per scan.

VACATURE

Energieloket Midden Gelderland is de uitvoerder van Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE). De coöperatie is een levendige, groeiende organisatie met zo’n 500 leden. Energieloket Midden Gelderland (ELMG) is de ingang voor bewoners die zich willen verdiepen in de mogelijkheden om in hun woning energie te besparen. Het loket is ook een gids voor mensen met vragen, begeleidt informatieavonden en beschikt over een groot kennisnetwerk. Voor het komende winterseizoen verwachten wij een flinke toename in de vraag naar onze -gratis- woonwensenscans en zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken

woonwensencoaches

Standplaats: Arnhem, Renkum of Rheden. Er kan gewerkt worden op onze locatie aan de Oude Kraan 72 te Arnhem, maar ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden.
Uren per week: oproepbasis, 0-12 uur
Dienstverband: op basis van arbeidscontract of als ZZP-er
Niveau: MBO/HBO

Als woonwensencoach word je ingezet voor het uitvoeren van zogenaamde woonwensenscans. Je voert deze uit vanaf je woonplaats; het betreft een flexibele functie die ruimte laat voor persoonlijke ontwikkeling en jouw eigen talenten. Als woonwensencoach treed je op als aanspreekpunt van het ELMG voor algemeen advies over mogelijke maatregelen in de eigen woning op het gebied van energiebesparing, gezondheid, comfort en veiligheid. Van de scan maak je een rapportage voor de woningeigenaar.

Jouw rol omvat:

  • Je bent praktisch ingesteld.
  • Je kan met jouw up-to-date kennis over toepassingen van isolatiemaatregelen en materialen informeren en inspireren. 
  • Je bent op de hoogte van subsidies en stimulerende maatregelen voor energiebesparing in de eigen woning.Je hebt enige bouwkundige kennis en herkent zichtbare gebreken in de woning.
  • Je stelt je of je bent op de hoogte van lokale ontwikkelingen over verduurzaming van de energiehuishouding in de wijken waarin je werkzaam bent.
  • Je bent zelfstandig in het plannen van de aanvragen.
  • Je kunt goed luisteren en bent ook mondeling en schriftelijk taalvaardig.

Ben je geïnteresseerd en wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Stuur dan voor 1 november jouw CV en een korte motivatie naar het volgende email-adres: info@elmg.nl.

Voor meer informatie kun je terecht bij ELMG: Johan van Rhenen (06-526 83476) of Joke Hofstee (06-534 22661). We maken graag kennis met je bij een lekkere kop koffie.

Uitgelicht: 
Nee