Een maatwerkadvies voor jouw woning voor €99,-

Een gemiddeld gezin geeft in 20 jaar tijd ruim €35.000,- uit aan energiekosten. Wist je dat je met een maatwerkadvies op een slimme manier inzicht kunt krijgen in energiezuinig wonen? Een compleet plan om je energiekosten met de juiste energiebesparende maatregelen volledig onder controle te krijgen. Misschien is je energierekening zelfs wel naar nul te verlagen!

Door een bijdrage vanuit de gemeente komt dit advies nu beschikbaar voor ca. 11.000 woningen. Het is aan te vragen tot eind januari 2019. De eigenaren van deze woningen komen in aanmerking voor een maatwerkadvies tegen een sterk verlaagde prijs van € 99. Normaal kost dit al snel zo’n € 300. Deze woningen staan door heel Arnhem: in delen van de Hoogkamp, Alteveer-Cranevelt, maar ook in onder andere Elden en Vredenburg. Of jij met jouw woning in aanmerking komt voor deze lage prijs, kun je checken op www.winstuitjewoning.nl door het invullen van je postcode en huisnummer. Staat jouw huis er niet bij? Vraag dan een offerte aan. Binnen 3 werkdagen krijg je daarvoor een opgave op maat.

Ja, ik wil een maatwerkadvies

Het advies wordt opgesteld door een onafhankelijk ingenieursbureau (E-trias ingenieurs), en laat zien hoe je je energierekening in vijf stappen sterk kunt verlagen. Het advies zet alle stappen helder op een rij, inclusief kosten en besparingen en laat ook zien welke subsidie- en financieringsmogelijkheden er voor je zijn. Het advies wordt persoonlijk aan je toegelicht.

Het advies toont opeenvolgende maatregelen voor jouw woning waarin je slim en energiezuinig woont, met inzicht in kosten en besparingen over 1, 10, 20 en 30 jaar. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is je woning klaar voor de toekomst.

Het mooie is dat dit advies direct ook vrijblijvende offertes bevat voor vloer-, spouwmuur- en dakisolatie en zonnepanelen uit de collectieve inkoopactie die gelijktijdig loopt. Je kunt je tot eind januari 2019 inschrijven op www.winstuitjewoning.nl. Heb je vragen over de actie, bel dan met 023-5836936 of stel je vraag via info@winstuitjewoning.nl.