Collectieve inkoop van isolatie en zonnepanelen voor een flinke besparing op jouw energierekening én verbetering van het wooncomfort.

Besparen op de energierekening van jouw woning?

De gemeenten Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal organiseren samen met het Energieloket Midden Gelderland een grootschalige gezamenlijke inkoopactie voor isolatiemaatregelen, HR++-glas en zonnepanelen. De inkoopactie zorgt er voor dat uitsluitend met uitstekende leveranciers wordt gewerkt, die voldoen aan hoge eisen voor kwaliteit, service en garantie. Prijs en klanttevredenheid zijn daarnaast belangrijke criteria bij het selecteren van de bedrijven.

Ja, ik wil besparen!

Je kunt je in Arnhem tot eind januari 2019 inschrijven op www.winstuitjewoning.nl. De inkoopactie in de andere gemeenten start later. In Renkum start de actie net voor het einde van dit jaar. In Rheden en Rozendaal zal de actie begin 2019 starten. Heb je vragen over de actie, bel dan met 023-5836936 of stel je vraag via info@winstuitjewoning.nl.

Je kunt voor het verduurzamen van je woning ook eerst een maatwerkadvies laten maken. Voor je huis wordt dan door een onafhankelijk ingenieursbureau een advies opgesteld. Dit advies laat zien hoe je energierekening in vijf stappen sterk omlaag kan. Het advies zet de kosten, besparingen, rendementen, subsidies en financieringsmogelijkheden van alle stappen helder op een rij en wordt persoonlijk aan je toegelicht.

Heb je interesse in het maatwerkadvies? Door een bijdrage vanuit de gemeente komt dit advies nu beschikbaar voor ca. 11.000 woningen in de gemeente Arnhem. Het is aan te vragen tot eind januari 2019. De eigenaren van deze woningen komen in aanmerking voor een maatwerkadvies tegen een sterk verlaagde prijs van € 99. Normaal kost dit al snel zo’n € 300. Deze woningen staan door heel Arnhem: in delen van de Hoogkamp, Alteveer-Cranevelt, maar ook in onder andere Elden en Vredenburg. Of jij met jouw woning in aanmerking komt voor deze lage prijs, kun je checken op www.winstuitjewoning.nl door het invullen van je postcode en huisnummer. Staat jouw huis er niet bij? Vraag dan een offerte aan. Binnen 3 werkdagen krijg je daarvoor een opgave op maat.