Collectieve inkoop van isolatie en zonnepanelen voor een flinke besparing op jouw energierekening én verbetering van het wooncomfort.

Besparen op de energierekening van jouw woning?

De gemeenten Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal organiseren samen met het Energieloket Midden Gelderland een grootschalige gezamenlijke inkoopactie voor isolatiemaatregelen, HR++-glas en zonnepanelen. De inkoopactie zorgt er voor dat uitsluitend met uitstekende leveranciers wordt gewerkt, die voldoen aan hoge eisen voor kwaliteit, service en garantie. Prijs en klanttevredenheid zijn daarnaast belangrijke criteria bij het selecteren van de bedrijven.

Ja, ik wil besparen!

Je kunt je in Arnhem tot 15 december 2018 inschrijven op www.winstuitjewoning.nl. De inkoopactie in de andere gemeenten start later. In Renkum start de actie net voor het einde van dit jaar. In Rheden en Rozendaal zal de actie begin 2019 starten. Heb je vragen over de actie, bel dan met 023-5836936 of stel je vraag via info@winstuitjewoning.nl.

Je kunt voor het verduurzamen van je woning ook eerst een maatwerkadvies laten maken. Voor je huis wordt dan door een onafhankelijk ingenieursbureau een advies opgesteld. Dit advies laat zien hoe je energierekening in vijf stappen sterk omlaag kan. Het advies zet de kosten, besparingen, rendementen, subsidies en financieringsmogelijkheden van alle stappen helder op een rij en wordt persoonlijk aan je toegelicht. Heb je interesse in het maatwerkadvies? Dan kun je in het aanmeldformulier op de laatste pagina aangeven dat je daarvoor graag in aanmerking komt. Winstuitjewoning bekijkt dan wat zij voor je kunnen betekenen en doet je een prijsopgave voor het maatwerkadvies.