Collectieve inkoop van isolatie en zonnepanelen voor een flinke besparing op jouw energierekening én verbetering van het wooncomfort.

Besparen op de energierekening van jouw woning?

De gemeenten Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal organiseren samen met het Energieloket Midden Gelderland een grootschalige gezamenlijke inkoopactie voor isolatiemaatregelen, HR++-glas en zonnepanelen. De inkoopactie zorgt er voor dat uitsluitend met uitstekende leveranciers wordt gewerkt, die voldoen aan hoge eisen voor kwaliteit, service en garantie. Prijs en klanttevredenheid zijn daarnaast belangrijke criteria bij het selecteren van de bedrijven.

Ja, ik wil besparen!

Je kunt je inschrijven op www.winstuitjewoning.nl. Als je je aanmeldt voor isolatiemaatregelen, dan komt een onafhankelijk adviseur naar jouw woning om te  bekijken hoe de isolatie het best kan plaatsvinden. De kosten voor dat bezoek bedragen € 29,-- .

De inkoopactie is al enkele maanden geleden gestart en loopt voor Arnhem, Renkum en Rheden nog tot 15 april 2019. Heb je vragen over de actie, bel dan met 023-5836936 of stel je vraag via info@winstuitjewoning.nl.

In de periode november 2018 - januari 2019 zijn in totaal zes informatieavonden gehouden in de regio van het Energieloket. De presentatie van die avonden kun je hier downloaden.

Je kunt voor het verduurzamen van je woning ook eerst een maatwerkadvies laten maken. Voor je huis wordt dan door een onafhankelijk ingenieursbureau een advies opgesteld. Dit advies laat zien hoe je energierekening in vijf stappen sterk omlaag kan. Het advies zet de kosten, besparingen, rendementen, subsidies en financieringsmogelijkheden van alle stappen helder op een rij en wordt persoonlijk aan je toegelicht.

Heb je interesse in het maatwerkadvies? Door een bijdrage vanuit de gemeente komt dit advies nu beschikbaar voor ca. 11.000 woningen in de gemeente Arnhem. Het is aan te vragen tot eind januari 2019. De eigenaren van deze woningen komen in aanmerking voor een maatwerkadvies tegen een sterk verlaagde prijs van € 99. Normaal kost dit al snel zo’n € 300. Deze woningen staan door heel Arnhem: in delen van de Hoogkamp, Alteveer-Cranevelt, maar ook in onder andere Elden en Vredenburg. Of jij met jouw woning in aanmerking komt voor deze lage prijs, kun je checken op www.winstuitjewoning.nl door het invullen van je postcode en huisnummer. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met de helpdesk van Winst uit je Woning via 023-5836936. Zij kunnen desgewenst ook het maatwerkadvies nog verder toelichten.

Inmiddels is ook een selectie van woningen in Rheden en Renkum aangeschreven of zij interesse hebben in een maatwerkadvies. Bij het invullen van de postcode en huisnummer op de site van www.winstuitjewoning.nl krijg je de keuze voorgelegd of je interesse hebt in zo'n advies.